Nieuws- en parkberichten

Nieuws18 augustus 2014 Versterking team Solaris Parkm...


Versterking team Solaris Parkmanagement

Het team van Solaris Parkmanagement is per 18 augustus 2014 versterkt met de aanstelling van Joyce van Riel. Zij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als Management Assistente.

Joyce zal in haar nieuwe functie allround inzetbaar zijn voor administratieve en organisatorische ondersteuning van de Parkmanagers en als aanspreekpunt voor ondernemers.

Joyce is te bereiken via jvr@solarisparkmanagement.nl

Solaris Parkmanagement wenst Joyce veel succes in haar nieuwe functie!

Nieuws22 juli 2014 Eindelijk eerste bewoner Bedri...


Eindelijk eerste bewoner Bedrijvenpark Kaatsheuvel

 

KAATSHEUVEL - Eindelijk heeft het eerste bedrijf zich gevestigd op het 'nieuwe' Bedrijvenpark Kaatsheuvel. Habraken Machines is van het oude onderkomen in Sprang-Capelle naar nieuwbouw verhuisd.

Na vele jaren van plannenmakerij, procedures en een zoektocht naar bedrijven is Habraken Machines de eerste onderneming die zich op het bedrijventerrein vestigt. Ook de nieuwbouw van Hultermans Elektro & Beveiliging is nu bijna klaar. Verder is het al jaren braakliggende terrein nog leeg. De zoektocht naar bedrijven verloopt zeer moeizaam. Habraken Machines 'ontwikkelt en bouwt' industriële naaimachines die de hele wereld over gaan. Het onderkomen in Sprang-Capelle was verouderd en te klein. Daarom is gekozen voor nieuwbouw in Kaatsheuvel.

 

bron: Brabants Dagblad 2014,

Nieuws14 juli 2014 Ombouw N261 bijna geruisloos

Een nieuwe weg (N261) bouwen op een plek waar er al een ligt. Zonder overlast.

Bram de Mooij van wegenbouwer BAM schudt moeiteloos uit zijn mouw wanneer welk onderdelen van de N261 worden aangepakt en klaar zijn. Hij toont zich tevreden over de gang van zaken en is ingenomen met de positieve reacties die hij van het publiek krijgt.

Lees hier het volledige artikel.

Bron: Brabants Dagblad

Parkbericht10 juli 2014 Voorkom als ondernemer veel va...


Voorkom als ondernemer veel vakantiestress... en beveilig uw bedrijf tegen inbrekers!

De zomervakantie zit er weer aan te komen, een periode waarin velen van u en uw medewerkers van een welverdiende rust kunnen genieten. Terwijl veel mensen vakantie vieren in binnen- en buitenland, slaat het dievengilde toe.

  

Wees extra alert op verdachte personen, situaties of voertuigen op het terrein of in de nabijheid van bedrijfspanden. Houd ook een oogje in het zeil voor uw buurman of –vrouw. Ziet u iets wat niet in de haak is... of lijkt? Meldt dit direct bij de politie via 0900-8844 en bij heterdaad via 112. Melding bij het Parkmanagement stellen wij daarnaast zeer op prijs om deze zaken in beeld te hebben en te kunnen monitoren (info@solarisparkmanagement.nl).

 

U kunt als ondernemer ook zelf veel doen om inbraak te voorkomen, bijgaand een aantal praktische tips:

 

  • Laat een erkend alarmsysteem plaatsen en/of informeer uw beveiliger over uw afwezigheid.
  • Voorzie ramen en deuren van goedgekeurd hang- en sluitwerk.
  • Zorg dat uw spullen in het pand van buitenaf niet te zien zijn.
  • Plaats geen containers of pallets tegen de gevel van uw pand. Voorkom klimmogelijkheden.
  • Ruim losliggend materiaal op. Snoei hoge struiken en bomen zodat uw pand goed zichtbaar is.
  • Zorg voor goede verlichting en voorkom dat uw afwezigheid zichtbaar opvalt bijv. door veel post etc.
  • Maak afspraken met uw buren om een oogje in het zeil te houden tijdens afwezigheid.
  • Doe altijd aangifte bij de Politie, wanneer u dit niet doet verkeert de Politie in de veronderstelling dat het rustig is op uw bedrijvenpark. Men zal zich dan eerder gaan richten op een ander bedrijvenpark of probleem.

Nieuws2 juli 2014 Subsidieregeling overvallen

Is uw bedrijf of filiaal tussen 1 januari 2010 en 31 december 2014 overvallen?

Dan kunt u een subsidie aanvragen van maximaal € 1.000 voor beveiligingsmaatregelen tegen nieuwe bedrijfsovervallen. Het Schadefonds Geweldsmisdrijven verstrekt deze subsidie. Het Schadefonds doet dit namens de minister van Veiligheid en Justitie.

 

Kom ik in aanmerking voor een subsidie?

Voor een subsidie moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

1. Uw bedrijf of filiaal is in de periode van 1 januari 2010 tot en met 31 december 2014 overvallen.

2. Bij de overval is geweld gebruikt of met geweld gedreigd.

3. U heeft aangifte gedaan van de overval.

4. U kunt dit aantonen met een kopie van de aangifte.

5. U heeft na de overval beveiligingsmaatregelen getroffen tegen nieuwe overvallen.

6. U kunt dit met een factuur of betalingsbewijs aantonen.

 

Uw aanvraag moet vóór 1 juli 2015 zijn ingediend.

Kijk voor meer informatie op www.schadefonds.nl of klik hier.

Parkbericht24 juni 2014 WERKZAAMHEDEN KNOOPPUNT A59-N2...

WERKZAAMHEDEN KNOOPPUNT A59-N261 VANAF 23 JUNI !

Bijgaand doen wij u belangrijke informatie toekomen m.b.t. de werkzaamheden aan het knooppunt A59-N261 vanaf 23 juni a.s.!


Tevens verzoeken wij u om ook uw medewerkers hiervan op de hoogte te brengen.

 

In juni gelden de volgende afsluitingen:

23 juni 19.30 uur – 24 juni 5.30 uur: afsluiting afrit 37 Rotterdam richting Waalwijk en toerit Waalwijk richting Den Bosch.

 

25 juni 23.59 uur – 26 juni 5.30 uur: afsluiting afrit 37 Den Bosch richting Waalwijk en toerit Waalwijk richting Rotterdam.

 

26 juni 21.00 uur – 27 juni 5.30 uur: afsluiting afrit 37 Den Bosch richting Waalwijk en toerit Waalwijk richting Rotterdam.

 

27 juni 21.30 uur – 28 juni 8.00 uur: afsluiting rijbaan A59 na afrit 37 Rotterdam richting Den Bosch en toerit Waalwijk richting Den Bosch.

 

28 juni 19.00 uur – 29 juni 11.00 uur: afsluiting afrit 37 Den Bosch richting Waalwijk.

 

Parkbericht28 mei 2014 Plaatsing entreezuilen


Vandaag worden op het Bedrijvenpark door Bouwbedrijf Van Son de entreezuilen geplaatst. De entreegebieden vergroten de herkenbaarheid van Bedrijvenpark Kaatsheuvel aanzienlijk en de oude benaming Kets West I en II is hiermee verleden tijd!

 

De zuilen zijn gemaakt van Cortenstaal wat een ‘verroest’ uiterlijk heeft. Dit proces is nog niet bij alle zuilen direct zichtbaar en zal de komende tijd door weersinvloeden verder vorm krijgen. Binnenkort zal de firma Hultermans Elektra de zuilen aansluiten op het lichtnet, zodat ze in de avond en nachtelijke uren van binnenuit verlicht worden wat de herkenbaarheid verder vergroot.

 

Zoals eerder gemeld zijn de zuilen en de wand t.p.v. de entreegebieden onderdeel van de gemeentelijke revitalisering waarvoor een provinciale subsidie geldt.

 

 

Nieuws26 mei 2014 Kets West net op tijd klaar vo...

Kets West net op tijd klaar voor Subsidie


De opknapbeurt van bedrijventerrein Kets West is net op tijd klaar om aanspraak te kunnen maken op een subsidie van de provincie Noord-Brabant. 

De komende dagen wordt begonnen met de herinrichting van de entrees. Bij alle ingangen van het bedrijventerrein komen zuilen te staan met de naam 'Bedrijvenpark Kaatsheuvel'. Daarmee verdwijnen formeel de namen Kets West I en II. De zuilen werden ontworpen door ondernemers in overleg met een architectenbureau. Nabij het kruispunt Veerweg - Bevrijdingsweg komt een kunstwerk te staan met de naam van het bedrijventerrein. De aanpak van de entrees is de laatste fase van de revitalisering van het gebied. Eerder werd de kruising Belgiëstraat - Amerikastraat aangepast en kreeg het terrein nieuwe ledverlichting. Ook werden er nieuwe parkeerplaatsen aangelegd aan de Luxemburgsestraat en aan de Belgiëstraat, waar ook een nieuw fietspad kwam. 

De totale kosten van de revitalisering van het bedrijventerrein bedragen 676.000 euro. Ongeveer de helft daarvan wordt gefinancierd door de provincie. Een voorwaarde voor deze subsidie was dat de werkzaamheden vorige zomer zouden zijn afgerond. Het opstellen en uitvoeren zorgde echter voor vertraging. De gemeente Loon op Zand vroeg daarom een jaar uitstel van de deadline. Daar stemde de provincie mee in.

Aanstaande juni moeten de werkzaamheden zijn afgerond. Dat wordt dus net gehaald met de aanpak van de entrees de komende dagen.

 

Bron: Brabants Dagblad 

Nieuws29 april 2014 Checklisten brandveiligheid


Ieder jaar ontstaat bij een groot aantal ondernemingen brand. In zeker één op de tien bedrijfsbranden is de oorzaak onachtzaamheid bij brandgevaarlijke werkzaamheden. Ook brandstichting en onveilig gebruik van de elektrische installatie zijn veel voorkomende oorzaken van brand. Het Verbond van Verzekeraars heeft daarom in een gezamenlijk initiatief met MKB-Nederland online checklisten ontwikkeld waarmee het risico op brand in de organisatie bepaald kan worden.

Veel bedrijven die getroffen worden door een grote brand komen de gevolgen ervan niet te boven. Wilt u weten hoe u brand het best kunt voorkomen, loop dan de checklist na en sluit de risico’s op brand hiermee zo veel mogelijk uit. 

Voor vragen of opmerkingen over dit onderwerp kunt u contact leggen met: info@solarisparkmanagement.nl 

Nieuws15 april 2014 Gratis veiligheidsscan voor kl...


Gratis veiligheidsscan voor kleine bedrijven

Kleine bedrijven kunnen vanaf 15 april weer een gratis veiligheidsscan laten uitvoeren. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft daarvoor opnieuw subsidie beschikbaar gesteld.

De veiligheidsscan wordt uitgevoerd in het kader van de Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven. Op basis van de scan krijgen ondernemers adviezen om hun zaak beter te beveiligen tegen overvallen, diefstal, inbraak en agressie.


Als de ondernemer besluit maatregelen te nemen om de veiligheid te vergroten, wordt de helft van de investeringen die daarvoor nodig zijn vergoed met een maximum van 1.000 euro.

Het programma wordt uitgevoerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Uit een evaluatie door het ministerie van Veiligheid en Justitie is gebleken dat 80 procent van de deelnemende ondernemers dankzij de veiligheidsscan meer inzicht heeft gekregen in de veiligheidssituatie van het bedrijf.

Bedrijven met maximaal vijf vestigingen met ieder maximaal tien medewerkers kunnen zich aanmelden voor de veiligheidsscan.

 

Klik hier voor meer informatie en voor het aanvragen van de gratis veiligheidsscan.

 

Bron: www.nuzakelijk.nl


Bericht 11 tot 20
« Vorige  1 2 3 4  Volgende »Lid worden?

U kunt zich hier aanmelden.


Iets melden?

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.


Partner worden?

U wilt uw product of dienst aanbieden op dit park?


Kalender
11 april 2015
Heftruckcursus


» Alle activiteiten bekijken