Nieuws- en parkberichten

Nieuws12 april 2016 Bezoek Commissaris van de Koni...


Bezoek Commissaris van de Koning aan Van Gastel Shoes 14 april 2016

Donderdag a.s. (14 april 2016) bezoekt de Commissaris van de Koning Van Gastel Shoes.

Onderstaand het programma.

Programma

14:45u Ontvangst en bedrijfspresentatie door de heer Marcel van Gastel
15:00u Afdeling styling met presentatie brandmanager Wieske Leenaarts
15:10u Rondleiding
15:15u Uitleg pasvorm en schoentechniek.
15:25u Presentatie marketing door Fabian Slosse onder genot van een drankje.
15:30u Afsluiting

Van Gastel Shoes - Specialist in kinder- en damesschoenen

Met een historie van meer dan 150 jaar heeft Van Gastel Shoes inmiddels zijn sporen wel verdiend binnen de schoenindustrie. 
Onder onze paraplu zijn drie toonaangevende kinderschoenenmerken vertegenwoordigd; Twins & Trackstyle, Braqeez en BunniesJR.
Naast deze 3 paradepaardjes ontwikkelen we onder Universal Footwear Group, met een enorme dosis passie, private label collecties én hebben we in 2015 ons eerste damesmerk est1842 gelanceerd.

De passie en de traditionele waarden die belangrijk zijn binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat we blijven innoveren. Daarnaast is ons ondernemerschap gebaseerd op vertrouwen, loyaliteit en het vormen van hechte partnerships. Aangezien we al van oudsher een zeevaart en handelsnatie zijn kunnen we niet anders dan de wereld als onze markt zien. Grenzen zijn vervaagd en met ons kantoor in Hong Kong kunnen we wereldwijde distributie mogelijk maken.

Ruim 150 jaar geleden richtte Pieter Wijdemans in Kaatsheuvel zijn eerste schoenfabriek op. Niemand had toen kunnen vermoeden dat Van Gastel Shoes zou uitgroeien tot een toonaangevende producent en marktleider van Nederland in kinderschoenen. Door een overname van een dochter in de familie en het aantrouwen van haar man, Van Gastel, floreert het bedrijf onder deze naam. Met al 5 generaties ervaring en expertise op het gebied van design, comfort en duurzaamheid.

Van Gastel Shoes ontwerpt en produceert zowel eigen merken als private label collecties. Onze kwalitatieve kinder- en damesschoenen kenmerken zich door het gebruik van goede materialen en een uitstekende pasvorm. Veel know-how zit in de leesten die optimaal loopcomfort en een gezonde ontwikkeling van de kwetsbare kindervoet moeten garanderen.Ieder seizoen ontwerpen onze designers compleet nieuwe collecties, een zomer en een winter collectie. Met behulp van de meest moderne design computers en industriële software worden schetsen omgezet naar werktekeningen voor samples. De designers begeleiden zelf de productie van nieuwe collecties in diverse fabrieken in het verre oosten. De samples worden altijd doorgepast in Nederland waar nog een uitvoerige kwaliteitscontrole plaatsvind door onze specialisten.

Bron: Van Gastel Shoes

Nieuws16 maart 2016 Ontwerpbestemmingsplan “B...

Ontwerpbestemmingsplan “Bedrijvenpark Kaatsheuvel”.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijvenpark Kaatsheuvel” (NL.IMRO.0809.bedrparkKH-ON01) voor iedereen ter inzage ligt.


Dit plan betreft grotendeels een actualisatie van de nu geldende bestemmingsplannen voor het bestaande bedrijvenpark Kaatsheuvel (voorheen: bedrijventerrein De Kets). 


Bestemmingsplan inzien
U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 24 maart 2016 tot en met woensdag 5 mei 2016. U kunt terecht bij de balie openbare ruimte in het Klavier, Anton Pieckplein1 in Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in het Klavier. Bekijk het plan ook via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.


Reactie geven
Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke zienswijze naar:
De gemeenteraad van Loon op Zand
Postbus 7
5170 AA Kaatsheuvel.


Contact
Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met B. Vorster van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0416-289 288, mob. 06-836 726 52 of e-mail b.vorster@loonopzand.nl.

 

Lees hier de volledige brief.

 

Bron: Publicatie 23 maart 2016 STAATSCOURANT, DUINKOERIER, EGB, SITE

Nieuws5 februari 2016 Gladheid en strooiroutes

Gladheid en strooiroutes


In de herfst en winter is de kans op gladde wegen weer aanwezig. Bij (dreigende) gladheid gaan de strooiwagens van de gemeente, volgens vaste routes, op pad.

 

Klik hier om de strooiroutes te bekijken.

 

Parkbericht11 januari 2016 Dit was 2015 - En dit is wat w...


Dit was 2015 - En dit is wat we met elkaar hebben bereikt!

Dit was 2015 - En dit is wat we met elkaar hebben bereikt!

Klik op de foto voor een overzicht!

Parkbericht25 november 2015 Geen toegang meer voor vrachtw...


Geen toegang meer voor vrachtwagens en autobussen Capelsestraat in Kaatsheuvel

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten tot het instellen van een gesloten verklaring voor autobussen en vrachtwagens in de Capelsestraat, tussen Belgiëstraat en de Zuidhollandsedijk, met uitzondering van aantoonbaar bestemmingsverkeer door plaatsing van de borden C07b van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990. Dit heeft de gemeente bekend gemaakt in haar wekelijkse mededelingen.

Bezwaar
Wanneer u het niet eens bent met deze besluiten dan kunt u binnen 6 weken na publicatiedatum een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand. Tegelijkertijd kunt u de President van de Arrondissementsrechtbank te Breda verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

 

Ter inzage
De volledige verkeersbesluiten liggen vanaf 25 november 2015 tot 6 januari 2016 ter inzage bij de balie Openbare Ruimte in Het Klavier.

 

Klik voor het hele artikel hier.

Nieuws14 oktober 2015 Groeiende interesse in bedrijv...

Groeiende interesse in bedrijvenpark Kets West

Klik hier voor het volledige artikel

 

bron: Brabants Dagblad

Parkbericht9 oktober 2015 Open dag nieuwbouw Hultermans ...


Open dag nieuwbouw Hultermans Elektro

KAATSHEUVEL – Hultermans Elektro was het eerste bedrijf dat grond kocht op het bedrijventerrein Kets-West II. Aan de Belgiëstraat is daar een ultramodern gebouw verrezen, uiteraard uitgerust met alle mogelijke moderne toepassingen, zoals domotica en zonne- panelen en daarnaast de normale bedrijfstoepassingen, zoals elektrische- en beveiligingsinstallatie (alarm, camera, toegangscontrole) en industriële automatisering. Op zaterdag 17 oktober kunt u dat met eigen ogen gaan zien, want dan houdt het bedrijf tussen 10.00 en 16.00 uur een open dag.

 

Bijzonder interessant – ook voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Want die dag kan er naast rondleidingen in het gebouw, zoals o.a. de presentatie- en opleidingsruimte ook gesnuffeld worden in de Techniek Experience bus. Deze zit bomvol interactieve zaken om techniek in het zonnetje te zetten, ideaal om te ontdekken hoe fascinerend techniek is en welke uitermate belangrijke rol deze speelt in ons dagelijks leven. En daarnaast dat werken in de techniek de jeugd van tegenwoordig een mooie toekomst biedt.

 

Ook presenteren verschillende leveranciers zich op deze dag. En kunt u een blik werpen op het dak, dat helemaal vol ligt met zonnepanelen. Techniek én duurzaamheid: het past bij Hultermans Elektrotechniek.

 

Het is overigens drie dagen feest. Op donderdag 15 oktober wordt er afgetrapt met een avond van de leden van de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit. Op vrijdag 16 oktober zal burgemeester Wim Luijendijk de officiële opening van het nieuwe pand verrichten in het bijzijn van genodigden. Op zaterdag 17 oktober is er een open dag van 10.00 tot 16.00 uur waar iedereen welkom is.

 

Hultermans Elektro - Belgiëstraat 21 – Kaatsheuvel - 0416 280 763 – www.hultermans-elektro.nl

 

Hultermans Elektro heeft een ultramodern gebouw betrokken op De Kets West II.

Bron: Kees Klijn (de Waalwijker)

Nieuws21 september 2015 Update werkzaamheden N261

Beste lezers van de nieuwsbrief N261,

 

Bijgaand ontvangt u de laatste nieuwsbrief over de N261. Het werk is zo goed als klaar. Van de laatste werkzaamheden hebben de automobilisten geen last. Namens het hele projectteam van BAM N261NonStop en van de provincie Noord-Brabant wil ik u hartelijk danken voor de getoonde belangstelling.

 

Wilt u nog meer lezen en horen over het resultaat van de N261 kijk dan op: http://www.brabant.nl/resultaten/verkeer-en-vervoer/n261-tilburg-waalwijk-klaar.aspx

 

Klik hier voor de nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team N261 Provincie en Team BAMN261NonStop

Nieuws4 september 2015 Versterking team Solaris Parkm...


Versterking team Solaris Parkmanagement

Met ingang van 1 september is Marloes van Best in dienst getreden bij Solaris Parkmanagement.

 

Marloes is de afgelopen jaren met name werkzaam geweest als manager in de horecabranche. Haar overstap naar Solaris is een nieuwe uitdaging in haar carrière. Zij zal in haar nieuwe functie als Parkmanager een gesprekspartner zijn voor ondernemers bij alles wat er speelt op en rondom de bedrijventerreinen.

 

Marloes is te bereiken via mb@solarisparkmanagement.nl

Wij wensen Marloes veel succes in haar nieuwe functie!

Nieuws25 augustus 2015 Versterking team solaris parkm...


Versterking team solaris parkmanagement

Het team van Solaris Parkmanagement wordt vanaf 1 september 2015 versterkt met de aanstelling van Karen Louwers.

Karen zal in haar functie inzetbaar zijn voor administratieve en organisatorische ondersteuning voor de parkmanagers.

Zij heeft de studie Integrale Veiligheid gevolgd op Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch waar zij in juli 2015 is afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft Karen stage gelopen bij de Gemeente Oirschot en onder andere ervaring opgedaan met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het Keurmerk Veilig Ondernemen is voor Solaris Parkmanagement een belangrijk instrument om de veiligheid op bedrijvenparken te vergroten.

Wij wensen Karen veel succes in haar nieuwe functie!

Karen is te bereiken via mail: kl@solarisparkmanagement.nl


Bericht 11 tot 20
« Vorige  1 2 3 4 5  Volgende »Lid worden?

U kunt zich hier aanmelden.


Iets melden?

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.


Partner worden?

U wilt uw product of dienst aanbieden op dit park?


Nieuws en Parkberichten
Nieuws 7 november 2016
Gemeente, Incudem en WML gaan samenwerken op gebied van onderhoud openbare ruimte

Donderdag 3 november ondertekenden de gemeente Loon op Zand, Incudem en WML facilitair een samenwerkingsovereenkomst.... »
Nieuws 4 november 2016
Cybercriminaliteit

De KVO- werkgroep richt zich ook op de cybercriminaliteit.... »