T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Bedrijvenparken Het Hoog, Groenewoud en Nieuwkuijk ontvangen ruim € 7.953,- van Interpolis

Geplaatst op 20 september 2018

Op 6 september jl. ontvingen de Verenigingen Parkmanagement Het Hoog, Groenewoud en Nieuwkuijk  een cheque ter waarde van resp. € 3.853,-, € 758,- en € 3.342,- uit handen van Fred Roodenburg namens Interpolis. Prachtige bedragen, waarmee de Verenigingen heel blij zijn. Bedragen die ingezet kunnen worden voor het onderhoud van het collectieve camerabeveiligingssyteem op bedrijvenparken Groenewoud en Nieuwkuijk. Mocht het nodig zijn, is er ook de mogelijkheid om de collectieve veiligheid van het bedrijvenpark Het Hoog nog verder te vergroten.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen

Een collectief beveiligd bedrijvenpark is veiliger. Dat zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen én dat Interpolis minder hoeft uit te keren aan schades op het terrein. Door de certificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen en de aanwezigheid van proactieve camerabeveiliging ontvangt de Vereniging een (participatie) bonus van Interpolis.

Daarnaast biedt Interpolis alle ondernemers die lid zijn van Vereniging Parkmanagement Het Hoog, Groenewoud en Nieuwkuijk een korting van 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering  op de Interpolis Bedrijven Compact Polis®.

Een mooie win-win situatie die alle betrokkenen direct voordeel oplevert!

Van links naar rechts: Frans Pijnenburg, Mari Lammers, Arjen van Andel, Thom Blankers, Gijs de Bonth, François van Son en Fred Roodenburg.