T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

GEANNULEERD – Dutch Technology Week – 8 t/m 13 juni 2020

Geplaatst op 16 maart 2020

— Dit event is geannuleerd —

In de week van 8 t/m 13 juni 2020 de Dutch Technology Week georganiseerd. Tijdens de Dutch Technology Week maken we meer mensen (van jonge leerlingen t/m zij-instromers) enthousiast voor leren en werken in de techniek door het hele land.

Tijdens de bedrijventour op zaterdag 13 juni 2020 kunt u (als ondernemer in techniek) ook uw deuren openen. Klik hier voor meer informatie over de bedrijventour en om deel te nemen aan deze bedrijventour. Wilt u meer informatie over het programma? Klik hier!

Heeft u vragen over dit event of wilt u uw organisatie aanmelden? Neem dan contact op met Debora Reijnders van Deltaplan Techiek* via:  d.reijnders@deltaplantechniek.nl of kijk voor meer informatie op de website: https://www.dutchtechnologyweek.com/nl

*Deltaplan Techniek is een organisatie die beoogd om in de regio Midden-Brabant structureel de instroom van jongeren richting de techniek te verbeteren. Uitgangspunt hierbij is dat een evenwichtige arbeidsmarkt essentieel is voor de economie en de marktpositie van de regio.