T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Inkoop Stroom en Gas

KobespaKobespa Energie Collectief

Besparen door collectieve inkoop stroom en gas!

Voordeel voor de leden
Op alle bedrijvenparken waar Solaris Parkmanagement actief is bestaat, voor de leden van het parkmanagement, de mogelijkheid om collectief energie in te kopen. Een lopende overeenkomst is geen probleem en kleine en grote gebruikers zijn welkom.

De afgelopen periode hebben zowel kleine als grote gebruikers de beslissing genomen om aan te sluiten. Het inkoopvoordeel bedroeg gemiddeld meer dan 25% per jaar. Laat u ook aangenaam verrassen en sluit aan!

De energiedeskundige van Kobespa heeft ruime ervaring in dergelijke initiatieven en heeft inmiddels vele zakelijke deelnemers aangesloten. Voor veel ondernemers is het inkopen van energie een tijdrovend, jaarlijks terugkerend en vaak lastig onderwerp. Daarnaast zijn de energiekosten de afgelopen jaren sterk gestegen. Als gevolg van de kredietcrisis en de recessie bestaat momenteel de kans om fors op uw energiekosten te besparen.

Hoe werkt het:

  1. Geef uw interesse aan middels een email info@solarisparkmanagement.nl.
  2. Er wordt door Kobespa contact opgenomen en een vrijblijvende afspraak gemaakt.
  3. Tijdens de afspraak (max 30 minuten) worden uw laatste facturen beoordeeld op onjuistheden, wordt gekeken hoe lang uw huidige contract nog loopt en wordt meteen een berekening gemaakt zodat u uw voordeel per direct inzichtelijk krijgt.
  4. Indien u wilt aansluiten wordt alles verder geregeld en profiteert u van de voordelen.

Wij hopen dat u ons enthousiasme over dit initiatief deelt en vragen kort uw tijd om uw interesse te mailen aan de parkmanager op info@solarisparkmanagement.nl.

WWW.KOBESPA.NL