T 0416 24 17 77 E info@parkmanagementwaalwijk.nl

Parkmanagement Bedrijvenpark Haven Zeven

Samen sterk door Parkmanagement

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark Haven Zeven?

Actuele nieuwsberichten en parkinformatie treft u hier!

Solaris Parkpeople

Het informatiepunt voor al uw vragen op personeelsgebied
binnen de regio.

Bekijk hier de website van Solaris Parkpeople

Buurzaken

Weet wat uw collega-ondernemers leveren!

Zoekt u een specifiek product? Zoek niet langer, want voor hetzelfde geld haalt u het bij uw buurbedrijf. En wat weten uw buurbedrijven nog niet van uw bedrijf of van u als ondernemer? Deel uw ambities en vertel wat u doet. Dankzij Buurzaken weet u wat uw collega-ondernemers leveren.

Meer informatie over buurzaken

Parkmanagementpakket

Indien u zich vestigt op Haven Zeven dan wordt u automatisch lid van het bijbehorende Parkmanagement op het bedrijvenpark. U wordt dan lid van een vereniging welke verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van onder ander het servicepakket Parkmanagement.

Bekijk wat het servicepakket voor u inhoudt!

Bedrijvenpark Haven Zeven

Haven VII is ontstaan rondom de aloude haven die Waalwijk rechtstreeks met de Maas verbindt. In 2002 is begonnen met de inrichting van Haven VII, een industrieterrein dat aan de hoogste normen voldoet met belangrijke zicht locaties langs de autosnelweg. Industriegebied Haven ligt direct ten noorden van de A59 waarop de N261 in zuidelijke richting aansluit. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote variatie aan bedrijvigheid die zich onder andere uitstrekt van: Industrie, Groothandel, Logistiek, Bouwnijverheid, Zakelijke Dienstverlening.

Lees meer over Bedrijvenpark Haven Zeven

Lopende projecten

Vanaf de start van parkmanagement tot op heden wordt er aan diverse projecten invulling gegeven. Aan de hand van een inventarisatie onder de leden van Parkmanagement zijn diverse aandachtspunten naar boven gekomen. In combinatie met de speerpunten die vooraf zijn opgesteld, zijn meerdere projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de lopende projecten