T 0416 24 17 77 E info@parkmanagementwaalwijk.nl

Einde Havenbus

Geplaatst op 26 september 2019

Sinds 2012 rijdt de Havenbus van Parkmanagement Waalwijk. De Havenbus brengt medewerkers van de bedrijven op Haven 1 t/m 8 in de ochtendspits kosteloos van het Vredesplein naar de bedrijven en in de avondspits weer terug.
Directie Parkmanagement Waalwijk, ondersteund door haar commissarissen, heeft besloten per 11 oktober 2019 te stoppen met het initiatief van de Havenbus.

Dit besluit is genomen in verband met diverse factoren, waaronder pensionering van de vaste chauffeur van de havenbus en het aantal gebruikers over de afgelopen jaren.

Uiteraard denkt Parkmanagement Waalwijk mee over alternatieve vormen van vervoer om de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen te blijven verbeteren. Zo zal er een fietsstimuleringscampagne worden gelanceerd en wordt gewerkt aan het stimuleren van carpoolen.

Wist u dat er op het Vredesplein ook OV-fietsen beschikbaar zijn voor uw medewerkers om de rit vanuit het station naar de werkplek te maken? Uw medewerkers zijn dan flexibel in de vertrektijd en ook nog eens gezond bezig!