T 0416 24 17 77 E info@parkmanagementwaalwijk.nl

Parksharing Waalwijk

Parksharing Waalwijk

De circulaire en deeleconomie is een ‘hot-item’ tegenwoordig, maar wat is het? Hoe kan ik het binnen mijn organisatie gebruiken? Wij nemen u graag mee in deze ‘nieuwe’ wereld, want delen is het nieuwe hebben!

Wat is Parksharing Waalwijk?

Het is een online B2B platform om assets (bedrijfsmiddelen en diensten) met elkaar te delen speciaal voor leden van Parkmanagement Waalwijk. Het is een B2B deelmarktplaats waarbij ondernemers op diverse bedrijvenparken in Waalwijk maximaal gebruik kunnen maken van stilstaande assets. Hierdoor ontstaat er niet alleen een beter ondernemerschap, maar ook een financieel voordeel. U kunt namelijk niet alleen assets (ver)kopen, maar ook (ver)huren.

Wilt u ook een inlogcode ontvangen? Klik hier!

Tip: Actief delen is het gemakkelijkst wanneer u een vaste contact persoon heeft. Stel daarom één vast aanspreekpunt of ambassadeur binnen uw organisatie aan.
Denk hierbij aan iemand van inkoop en/of de afdeling facility.

Parksharing Waalwijk past perfect binnen de circulaire economie!

Bij circulaire economie gaat het erom dat u als ondernemer een product zo lang mogelijk in de kringloop laat. Dit betekent concreet dat u nadenkt over het ontwikkelen, produceren en het gebruik van het product. Door assets te delen doet u ook mee aan de circulaire economie en maakt u maximaal gebruik van reeds bestaande producten, grondstoffen, faciliteiten en reststoffen. Samen duurzaam ondernemen!

Handige Downloads & Links: