T 0416 24 17 77 E info@parkmanagementwaalwijk.nl

Buurzaken

Buurzaken, een initiatief van Parkmanagement Waalwijk

Buurzaken is de website voor de leden van Parkmanagement Waalwijk die onderling zakendoen stimuleert. Buurzaken vergroot uw kennis van uw Waalwijkse collega-ondernemers. Zo weet u wat er in Waalwijk en bij uw Buurbedrijven te koop is. Het unieke aan de website is dat er niet alleen bedrijfsgerelateerde informatie op staat, maar er ook ruimte is voor uw persoonlijke verhaal. Tijdens het invullen van uw profiel kiest u (uit een lijst) de vier vragen waarop de antwoorden typerend zijn voor u. Zo leert u elkaar nog beter en sneller écht kennen.

Afgelopen week zijn de inloggegevens naar u toegezonden, waarmee u uw persoonlijke profiel kunt invullen. Mocht u deze gemist hebben of deze nogmaals willen ontvangen, laat het ons weten via: updates@buurzaken.nl

Doe het nu en win advertentieruimte op het LED-scherm!

De eerste ondernemers hebben nu al hun profiel ingevuld. Parkmanagement Waalwijk streeft ernaar om Buurzaken binnen anderhalve maand compleet te hebben. Dus ook úw profiel. Om dit te stimuleren, verloten wij 5 advertentieposities op het LED-scherm aan de Midden-Brabantweg met een duur van maar liefst 3 maanden!

Bekijk de website op: www.buurzaken.nl