T 073 844 2180 E info@solarisparkmanagement.nl

Parkmanagement Bedrijvenpark Haven 1 t/m 6

Samen sterk door Parkmanagement

image1

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

image2

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark Haven 1 t/m 6?

image3

Actuele nieuwsberichten en parkinformatie treft u hier!

logo

Buurzaken

Weet wat uw collega-ondernemers leveren!

Zoekt u een specifiek product? Zoek niet langer, want voor hetzelfde geld haalt u het bij uw buurbedrijf. En wat weten uw buurbedrijven nog niet van uw bedrijf of van u als ondernemer? Deel uw ambities en vertel wat u doet. Dankzij Buurzaken weet u wat uw collega-ondernemers leveren.

Meer informatie over Buurzaken
IMG_1972

Parkmanagementpakket

In het parkmanagement pakket zijn zaken zoals beveiliging, openbaar groen en bewegwijzering vaak collectief geregeld. De parkmanager ontzorgt ondernemers op dit gebied zodat zij zich bezig kunnen houden met hun onderneming terwijl op het bedrijvenpark een veilige, representatieve en duurzame werkomgeving gerealiseerd wordt.

Bekijk wat het basispakket voor u inhoudt!
DSC00577

Bedrijvenpark Haven 1 t/m 6

Het bedrijvenpark Haven is begin jaren '60 ontstaan.
Rondom de nieuwe havenarm ontwikkelde zich de eerste bedrijvigheid. Sindsdien is bedrijvenpark Haven uitgegegroeid tot een van de grootste in de regio en bijna 300 hectare groot.

Op bedrijvenpark Haven zijn industrie en groothandel het sterkst vertegenwoordigd. Mede door de uitstekende ligging en goede onsluiting aan de A59 is de bedrijvenpark uitgegroeid tot een werkgebied met regionale functie.

Lees meer over Bedrijvenpark Haven 1 t/m 6
DSC00612

Lopende projecten

Vanaf de start van parkmanagement tot op heden wordt er aan diverse projecten invulling gegeven. Aan de hand van een inventarisatie onder de leden van Parkmanagement zijn diverse aandachtspunten naar boven gekomen. In combinatie met de speerpunten die vooraf zijn opgesteld, zijn meerdere projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de lopende projecten