T 0416 24 17 77 E info@parkmanagementwaalwijk.nl

Parkmanagement Bedrijvenpark Haven 1 t/m 6

Samen sterk door Parkmanagement

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark Haven 1 t/m 6?

Actuele nieuwsberichten en parkinformatie treft u hier!

Solaris Parkpeople

Het informatiepunt voor al uw vragen op personeelsgebied
binnen de regio.

Bekijk hier de website van Solaris Parkpeople

Buurzaken

Weet wat uw collega-ondernemers leveren!

Zoekt u een specifiek product? Zoek niet langer, want voor hetzelfde geld haalt u het bij uw buurbedrijf. En wat weten uw buurbedrijven nog niet van uw bedrijf of van u als ondernemer? Deel uw ambities en vertel wat u doet. Dankzij Buurzaken weet u wat uw collega-ondernemers leveren.

Meer informatie over Buurzaken

Parkmanagementpakket

In het parkmanagement pakket zijn zaken zoals beveiliging, openbaar groen en bewegwijzering vaak collectief geregeld. De parkmanager ontzorgt ondernemers op dit gebied zodat zij zich bezig kunnen houden met hun onderneming terwijl op het bedrijvenpark een veilige, representatieve en duurzame werkomgeving gerealiseerd wordt.

Bekijk wat het servicepakket voor u inhoudt!

Bedrijvenpark Haven 1 t/m 6

Het bedrijvenpark Haven is begin jaren '60 ontstaan.
Rondom de nieuwe havenarm ontwikkelde zich de eerste bedrijvigheid. Sindsdien is bedrijvenpark Haven uitgegegroeid tot een van de grootste in de regio en bijna 300 hectare groot.

Op bedrijvenpark Haven zijn industrie en groothandel het sterkst vertegenwoordigd. Mede door de uitstekende ligging en goede onsluiting aan de A59 is de bedrijvenpark uitgegroeid tot een werkgebied met regionale functie.

Lees meer over Bedrijvenpark Haven 1 t/m 6

Lopende projecten

Vanaf de start van parkmanagement tot op heden wordt er aan diverse projecten invulling gegeven. Aan de hand van een inventarisatie onder de leden van Parkmanagement zijn diverse aandachtspunten naar boven gekomen. In combinatie met de speerpunten die vooraf zijn opgesteld, zijn meerdere projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de lopende projecten