T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Parkmanagement Bedrijvenpark Heesbeen-Bakkersdam

Samen sterk door Parkmanagement

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark Heesbeen-Bakkersdam

Actuele nieuwsberichten en parkinformatie treft u hier!

Parkmanagementpakket

In het parkmanagement pakket zijn zaken zoals beveiliging, openbaar groen en bewegwijzering vaak collectief geregeld. De parkmanager ontzorgt ondernemers op dit gebied zodat zij zich bezig kunnen houden met hun onderneming terwijl op het bedrijvenpark een veilige, representatieve en duurzame werkomgeving gerealiseerd wordt.

Bekijk wat het servicepakket voor u inhoudt!

Bedrijvenpark Heesbeen - Bakkersdam

De historie van bedrijvenpark Heesbeen gaat samen met de komst van conservenfabriek Jonker Fris naar het dorp. In 2008 sloot het bedrijf echter zijn deuren en kwam een deel van de gebouwen leeg te staan. Bedrijvenpark Bakkersdam ligt op loopafstand van de wallen van de vesting Heusden en is gelegen aan de Maas. Op het bedrijvenpark is al jaren een scheepswerf gehuisvest waar staal en scheeps-gerelateerde bedrijven zich hebben gevestigd, dichtbij wegen en vaarwater.

Lees meer over Bedrijvenpark Heesbeen - Bakkersdam

Lopende projecten

Vanaf de start van parkmanagement tot op heden wordt er aan diverse projecten invulling gegeven. Aan de hand van een inventarisatie onder de leden van Parkmanagement zijn diverse aandachtspunten naar boven gekomen. In combinatie met de speerpunten die vooraf zijn opgesteld, zijn meerdere projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de lopende projecten