T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Parkmanagement Bedrijvenpark Het Hoog

Samen sterk door Parkmanagement

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark Het Hoog?

Actuele nieuwsberichten en parkinformatie treft u hier!

Parkmanagementpakket

Aan de koop van een kavel op Het Hoog zit automatisch een verplicht lidmaatschap Parkmanagement gekoppeld. U wordt dan lid van een coöperatieve vereniging, welke verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van onder andere het servicepakket parkmanagement.

Bekijk wat het servicepakket voor u inhoudt!

Bedrijvenpark Het Hoog

Bedrijvenpark Het Hoog is gelegen in Nieuwkuijk, direct aan de noordzijde van de rijksweg A59. Het park omvat twee fasen: fase I omvat bruto 34 ha grond waarvan 24 ha uitgeefbaar; fase II betreft een toekomstige uitbreiding en omvat bruto 17 ha grond. Het Hoog is een gemengd en regionaal bedrijvenpark. Dit wil zeggen dat het niet bedoeld is voor een bepaald segment maar voor bedrijvigheid uit meerdere sectoren. Het Hoog is ook een regionaal bedrijvenpark. Het betekent ook dat zowel lokale bedrijven als bedrijven uit de wijde regio in aanmerking kunnen komen.

Lees meer over Bedrijvenpark Het Hoog

Lopende projecten

Vanaf de start van parkmanagement tot op heden wordt er aan diverse projecten invulling gegeven. Aan de hand van een inventarisatie onder de leden van Parkmanagement zijn diverse aandachtspunten naar boven gekomen. In combinatie met de speerpunten die vooraf zijn opgesteld, zijn meerdere projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de lopende projecten