T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

AED-procedure

Parkmanagement Kaatsheuvel heeft een inventarisatie gemaakt van de aanwezige AED-apparaten op het bedrijventerrein. De bedrijven hebben aangegeven hun AED, als zijnde vorm van burenhulp, voor collectief gebruik beschikbaar te stellen aan de overige ondernemers van Bedrijvenpark Kaatsheuvel.

Richtlijnen

Genoemde bedrijven zien deze dienstverlening als een vorm van burenhulp en zijn vrijwillig bereid, op verzoek, de AED met deskundige bediening in noodgevallen in te zetten, zoals het apparaat ingezet zou worden ten behoeve van een van haar eigen medewerkers. Genoemde bedrijven alsmede parkmanagement zijn niet aansprakelijk voor enige schade in welke vorm dan ook die in het verband staan met het uitlenen en gebruik van het AED-apparaat.

Hieronder ziet u waar de AED’s zich bevinden op het bedrijvenpark:

De aangemelde AED’s zijn ook aangemeld bij HartslagNu (tenzij anders aangegeven).
HartslagNu is altijd op zoek naar burgerhulpverleners. Uw BHV-er aanmelden? Klik hier!

Stichting Heartsafe Kaatsheuvel

Tevens wijzen wij u graag op het initiatief van Stichting Heartsafe Kaatsheuvel, deze Stichting heeft zich ten doel gesteld een dicht netwerk van AED´s in Kaatsheuvel te realiseren.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in de aanschaf van een AED?

Kijk dan op www.heartsafekaatsheuvel.nl of neem contact op met dhr. Wim Aussems via contact@heartsafekaatsheuvel.nl of op telefoonnummer 06-42744619.

Klik hier voor de volledige AED-procedure:

AED-procedure kaart bedrijvenpark Kaatsheuvel – 2019