T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

Telefonie- en internetdiensten

VoicetronicsTelefonie- en internetdiensten

Voicetronics

Hierbij informeren wij u over de volgende collectieve dienst: besparen op
internet- en telefoniediensten.

Voor deze dienst hebben we de samenwerking gevonden met Voicetronincs. VoiceTronics is uw partner in business als het gaat om Telefonie & ICT totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit het kantoor in De Langstraat levert VoiceTronics hun diensten voornamelijk in de regio Waalwijk, Tilburg en Eindhoven waarbij efficiency, effectiviteit en continuïteit voorop staan.

Door kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen biedt VoiceTronics een communicatieoplossing op maat die uw Telecom & ICT kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhoogt. Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, VoiceTronics heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

VoiceTronics heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Zo heeft u bij VoiceTronics een vaste contactpersoon voor al uw vragen en kunt u altijd even bij ons binnenlopen als u in de buurt bent.

Bij VoiceTronics bent u verzekert van:

  • Contractvrije abonnementen
  • Maandelijkse besparing op internet & telefonie
  • Regionale betrokkenheid
  • Persoonlijk contact
  • Service waar u op kunt rekenen!

Bent u geïnteresseerd in deze dienst stuur dan een mailtje aan info@solarisparkmanagement.nl en er wordt vrijblijvend contact met u
opgenomen.

Laat u collectief ontzorgen en meld u aan voor deze dienst!

VoiceTronics B.V.
Albert Einsteinweg 9
5151 DK Drunen

T 073 518 60 60
E info@voicetronics.nl
www.voicetronics.nl/