T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

Uitkering Resultaatsparticipatie Interpolis 2019

Geplaatst op 25 juni 2020

Een collectief beveiligd bedrijvenpark is veiliger. Dat zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen én dat Interpolis minder hoeft uit te keren aan schades op het terrein. Door de certificering van het Keurmerk Veilig Ondernemen en de aanwezigheid van proactieve camerabeveiliging ontvangt Parkmanagement Kaatsheuvel een (participatie) bonus van Interpolis.

Daarnaast biedt Interpolis alle ondernemers die lid zijn van Parkmanagement Kaatsheuvel een korting van 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering  op de Interpolis Bedrijven Compact Polis®. Een mooie win-win situatie die alle betrokkenen direct voordeel oplevert!

Parkmanagement Kaatsheuvel krijgt over 2019 een bedrag van € 1.591,39 uitgekeerd van Interpolis. Dit bedrag kan bijvoorbeeld ingezet worden voor het onderhoud en verdere doorontwikkeling van het collectieve camerabeveiligingssyteem.

De totale Resultaatparticipatie 2019 van Interpolis bedraagt € 270.000,- in heel Nederland. Van dit totale bedrag gaat € 60.000,- naar bedrijvenparken waar Solaris Parkmanagement B.V. bij betrokken is.

Tot zover dit mooie bericht, zijn er vragen of suggesties laat het dan vooral weten.