T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

AED-procedure

Automatische Externe Defibrillator, een AED, is een hulpmiddel bij basis reanimatie. De AED is een apparaat dat leekhulpverleners kunnen inzetten bij een reanimatie. Uitsluitend bij een te defibrilleren hartritmestoornis wordt een schokopdracht gegeven.

De AED is een belangrijk apparaat, maar vervangt niet de basis reanimatie. Directe reanimatie is altijd nodig om de tijd te overbruggen tot het ambulancepersoneel het overneemt.

  • De AED is veilig en betrouwbaar. Een AED zal alleen een schok toedienen, als de analyse van het hartritme uitwijst dat dit noodzakelijk is. Een schok toedienen aan iemand die geen hartstilstand heeft, is dan ook niet mogelijk.
  • Een AED controleert niet of iemand nog leeft!

Uw AED aanmelden voor collectief gebruik

Heeft uw bedrijf een AED die u graag wilt aanmelden voor collectief gebruik, laat het ons weten!
Vul onderstaand aanmeldformulier in en wij zorgen dat uw AED wordt opgenomen in de procedure.

Dit initiatief is een vorm van burenhulp. Bedrijven die zich aanmelden, alsmede Parkmanagement Lagekant, zijn niet aansprakelijk voor enige schade in welke vorm dan ook die in verband staan met het uitlenen en gebruik van een AED-apparaat.

Velden met een * zijn verplicht.

Aanmeldformulier AED

    Door middel van de aanmelding van uw AED geeft u tevens akkoord voor het publiceren van uw bedrijfsgegevens aan uw buurbedrijven. Heeft u vragen laat het weten via: info@solarisparkmanagement.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.