T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

Inkoop Stroom en Gas

Kobespa

KOBESPA Energiecollectief

Uw tijd is kostbaar. Bij KOBESPA Energiecollectief begrijpen we dat. Veel ondernemers verzuimen om de energiefacturen van hun onderneming(en) te controleren. Dat is jammer, want het komt regelmatig voor dat energieleveranciers per abuis verkeerde berekeningen doen. De energieadviseurs van KOBESPA Energiecollectief verzorgen jaarlijkse factuurcontroles en zetten geconstateerde fouten per direct recht. Daarnaast wordt energie op collectieve wijze, tegen een zo scherp mogelijk tarief ingekocht.

Momenteel kiezen meer dan 6.000 ondernemers voor KOBESPA Energiecollectief. De grootte van ons deelnemersbestand maakt dat wij scherpe tarieven voor gas- en stroom kunnen garanderen. Daarnaast helpen onze energieadviseurs u graag bij het verduurzamen van uw vastgoed. Wij leveren duurzaamheidscertificaten, duurzaamheidsaudits- en rapportages aan de hand van overheidsrichtlijnen. Onze gecertificeerde energieadviseurs begeleiden u graag tijdens uw verduurzamingsproject.

Bent u lid van Parkmanagement? Dan kunt u een vrijblijvend energieadviesgesprek aanvragen. Daarnaast bieden wij u een aanzienlijke korting ten aanzien van uw eenmalige bijdrage, wanneer u zich aansluit als lid van KOBESPA Energiecollectief.

Hoe maakt u een afspraak?

  • Mail uw verzoek naar info@solarisparkmanagement.nl
  • Een van de energieadviseurs van KOBESPA Energiecollectief neemt contact met u op om een afspraak in te plannen

Wat mag u van ons bezoek verwachten?
Onze energieadviseur neemt u mee achter de schermen van de energiemarkt. Er wordt uitgelegd hoe energietarieven tot stand komen en hoe collectieve inkoop van energie kan bijdragen aan enorme kostenbesparingen. Daarnaast werpt onze energieadviseur een blik op uw laatste energiefacturen en zal deze beoordelen op onjuistheden. U ontvangt per direct een transparant, eerlijk en duidelijk energieadvies.

Voor meer informatie over alle diensten van KOBESPA Energiecollectief kunt u terecht op www.KOBESPA.nl