T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

Over bedrijvenpark Lagekant

Aan de voet van de eerste afrit A6 na de Hollandse Brug vindt u het bedrijvenpark Lagekant. Lagekant is geen traditioneel bedrijvenpark. Via parkmanagement werken ondernemers er samen aan een representatieve en veilige werkomgeving en zorgt de saamhorigheid van het collectief voor een optimaal ondernemersklimaat. Ook oogt Lagekant niet als een traditioneel bedrijvenpark. Zowel het openbaar gebied als de bedrijfspanden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt zelf de kavelmaat bepalen.

Zes enthousiaste ondernemers zijn al actief op bedrijvenpark Lagekant.

Vanaf Lagekant zit u zó op de A6 en de A1. Het bedrijvenpark is niet alleen uitstekend bereikbaar voor auto’s en vrachtverkeer, maar ook per trein, bus en fiets. Het bedrijvenpark Lagekant is een belangrijke entree voor Almere Poort en de enige zichtlocatie in dit gebied. Naast eigentijdse architectuur met gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit is er voldoende ruimte voor groen op het park. Tussen het bedrijvenpark en de A6 ligt een brede groenstrook, de voortuin en een ecologiezone.

Lagekant maakt onderdeel uit van Almere Poort en ligt vlakbij het het Olympiakwartier, het centrumgebied van Almere Poort. Het is het uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer en ligt op twee autominuten van de A6. Winkels, voorzieningen, bushaltes en een toekomstig NS-station liggen op loopafstand. In totaal is er circa 12,7 ha uitgeefbaar terrein, waarbij de kavelgroottes uiteenlopen van 1.000 tot 15.000 m2.

Het bedrijvenpark is met name bedoeld voor groothandel, kleine en middelgrote logistiek en kleinschalige productiefaciliteiten, waaronder de grafische industrie en ICT. Ook autoshowrooms kunnen zich vestigen. Daarnaast biedt het ruimte voor meer klein- en middelschalige kantoorvestigingen.