T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

Telefonie- en internetdiensten

Telefonie- en internetdiensten

Tredos

Wij informeren u graag over de volgende collectieve dienst: besparen op internet- en telefoniediensten.

Voor deze dienst hebben we de samenwerking gevonden met Tredos – Your ICT Solutions Partner. Tredos is uw partner in business als het gaat om hoogwaardige technologische oplossingen en betrouwbare ICT diensten met gekwalificeerde professionals voor de zakelijke markt. Vanuit het kantoor in De Langstraat levert Tredos hun diensten voornamelijk in de regio Waalwijk, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven waarbij efficiency, effectiviteit en continuïteit voorop staan.

Door kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen biedt Tredos een communicatieoplossing op maat die uw Telecom & ICT kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhoogt. Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, het inrichten van een online werkomgeving, het onderhoud van je bedrijfsnetwerk of de algehele security van je data. Tredos heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Tredos heeft bewust gekozen voor een regionale focus. Dat stelt ons in staat onze drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Zo heeft u bij Tredos een vaste contactpersoon voor al uw vragen en kunt u altijd even bij ons binnenlopen als u in de buurt bent.

Bij Tredos bent u verzekerd van:

  • Contractvrije abonnementen
  • Maandelijkse besparing op internet & telefonie
  • Regionale betrokkenheid
  • Persoonlijk contact
  • Service waar u op kunt rekenen!

Bent u geïnteresseerd in deze dienst stuur dan een mailtje aan info@solarisparkmanagement.nl en er wordt vrijblijvend contact met u
opgenomen.

Laat u collectief ontzorgen en meld u aan voor deze dienst!

Tredos – Your ICT Solutions Partner
Albert Einsteinweg 9
5151 DK Drunen

T 088 622 2000
E info@tredos.nl
www.tredos.nl