T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

QuickScan Brandveiligheid

Geplaatst op 2 oktober 2019

Op uw bedrijvenpark is veiligheid essentieel. Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) verbetert structureel de alertheid en daarmee de veiligheid met korte lijnen. Duurzame samenwerking tussen ondernemer, gemeente, politie en brandweer staat hierbij centraal.

Als het gaat om de brandveiligheid, dan zien we ieder jaar een groot aantal ondernemingen in vlammen opgaan. Veel bedrijven die getroffen worden door een grote brand komen de gevolgen ervan niet te boven. Een brandverzekering is daarom noodzakelijk, maar beter nog is het voorkomen van een brand in uw bedrijfspand. Klik hier om verder te lezen.

Brandweer Brabant-Noord biedt de deelnemende ondernemers van het Keurmerk Veilig Ondernemen een gratis en vrijblijvende QuickScan aan. Met de QuickScan richt de brandweer zichzelf op het voorkomen van slachtoffers en de bedrijfscontinuïteit. Laagdrempelig en met een positieve intentie gaan ze in gesprek over 12 aandachtspunten om het samen nog beter te organiseren.

Is de interesse gewekt en durft u het aan om met de brandweer in gesprek te gaan? Er zijn een beperkt aantal bezoeken beschikbaar. Dus stuur snel uw verzoek naar risicobeheersing@brwbn.nl en benoem als kenmerk “QuickScan” en uw bedrijvenpark Het Hoog.