T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Verzekeringen (KVO)

Verzekeringen (KVO)

Polaris Assuradeuren:

Polaris bedrijfsverzekeringen met korting

Parkmanagementleden die zijn gevestigd op bedrijventerreinen met het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) profiteren van flinke premiekortingen op bedrijfsverzekeringen van Polaris Assuradeuren. Direct besparen, uitstekende voorwaarden en een professionele dienstverlening door een lokale adviseur.

5+5+5-korting op de Polaris-tarieven:
• 5% premiekorting indien uw bedrijf is gevestigd op een KVO-gecertificeerd bedrijventerrein
• 5% premiekorting indien het bedrijventerrein en uw gebouw pro-actief worden bewaakt.
• 5% premiekorting indien het bedrijventerrein en uw gebouw zijn voorzien van camerabewaking, aangesloten op een Regionale Toezichtruimte.

Overige voordelen:
• 225 euro korting op het eigen risico in geval van de eerste braakschade
• Gratis uitgebreide risicoscan met preventieadvies (bij een jaarpremie vanaf 7.500 euro)
• Gratis herbouwwaardetaxatie (bij een contract van 36 maanden en een jaarpremie vanaf 7.500 euro)

Typen verzekeringen:
• Uitgebreide gebouwenverzekering
• Goederen- en inventarisverzekering
• Brand- en bedrijfsschadeverzekering

Over Polaris Assuradeuren:

Polaris Assuradeuren B.V. is het grootzakelijk samenwerkingsverband van 3 regionale verzekeringsadviseurs. Altijd dichtbij en goed bereikbaar:
• Kuysten & Van Helvert, Drunen
Uw contactpersoon: Pieter Kuysten 06-22516088
• Kuysten & Van Helvert, Drunen
Uw contactpersoon: Antonet van Gaal 06-14628530
• Zwaans Assurantie & Adviesburo Kaatsheuvel
Uw contactpersoon: Robert van Heijst 06-22036665
• Raetstate Assurantien, Waalwijk
Uw contactpersoon: Leon van Helvert 06-10417465

Meer informatie:
Ga naar www.polaris-assuradeuren.nl

———————————————————————

Interpolis:

Met de Bedrijven Compact Polis® van Interpolis bent u goed verzekerd
Zo is er garantie tegen onderverzekering mogelijk op uw verzekerde gebouwen en inventaris. En al uw verzekeringen staan overzichtelijk op 1 polis. Sluit u meerdere verschillende verzekeringen? Dan krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12%! En hebt u onverhoopt toch schade, dan helpt Interpolis u snel en goed met de schadeafhandeling. De Interpolis Bedrijven Compact Polis is verkrijgbaar via Rabobank.

Interpolis geeft 10% extra korting op de premie van de Bedrijven Compact Polis
Uw bedrijf is gevestigd op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Dat heeft u goed geregeld! Want de kans op inbraak, brandstichting en vernieling is aantoonbaar lager op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Daarom krijgt u, naast de pakketkorting, 10% extra korting op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering.

Bescherm ook uw bedrijfspand tegen diefstal en inbraak met Interpolis BedrijfInZicht
Met BedrijfInZicht hebt u altijd zicht op uw bedrijfspand, waar u ook bent. Samen met Signify ontwikkelden we dit detectiesysteem dat bestaat uit een slimme camera, ledverlichting en een app. Signaleren de camera’s iemand op uw terrein na sluitingstijd? Dan krijgt u via de app een melding op uw telefoon. Met duidelijke screenshots, u ziet precies wat er gebeurt. Daarmee hebt u de touwtjes in handen. Bij een melding bepaalt u via de app welke vervolgactie nodig is. Loos alarm lost u zelf op. En is er echt iets aan de hand, dan belt u via de app de beveiligingsdienst of de politie. Lees meer op Interpolis.nl/bedrijfinzicht.

Meer informatie over dit aanbod of over uw verzekeringen?
Neem dan contact op met uw accountmanager van de Rabobank. Bent u nog geen klant van Rabobank? Kijk dan op www.rabobank.nl voor de contactgegevens van een vestiging bij u in de buurt.

Het parkmanagement geeft u middels dit voorwerk en dit transparante overzicht de handvatten om een gunstige premie te krijgen. Vraagt de verzekeringsmaatschappij om een certificaat neem dan contact op met de parkmanager via info@solarisparkmanagement.nl.