T 073 208 20 20 E info@solarisparkmanagement.nl

Grond kopen?

Hebt u interesse om zich te vestigen op Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort klik dan hier voor de beschikbare kavels.

Bron: www.middenbrabantpoort.nl

Midden-Brabant Poort is opgedeeld in vier deelgebieden met elk een eigen identiteit. Een uitleg van de deelgebieden vindt u onderstaand en de beschikbare kavels kunt u zien in dit PDF document.

Procesbegeleiding
Het kopen van een kavel en het bouwen van nieuwe huisvesting is voor ondernemers meestal geen dagelijkse bezigheid. Wij begeleiden u stap voor stap door het proces: van eerste kennismaking tot de realisatie.
Wij communiceren frequent, zijn transparant en eenvoudig bereikbaar. Wij staan voor u klaar vanaf het eerste contact tot aan het moment dat uw nieuwe bedrijfspand wordt opgeleverd. Gedurende het gehele traject kunt u via onze organisatie de juiste informatie en ondersteuning verwachten om te komen tot een succesvolle vestiging van uw bedrijf op Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort.

Prijzen

Kerngebied : € 160,-m2

 • Zichtlocatie Langenbergseweg en oprit A58 : € 180,-m2
 • Zichtlocatie A58 : € 200,-m2
 • Landmark (hoek Langenbergseweg en oprit A58) : € 225,-m2 BVODe grondprijzen voor dit jaar zijn vastgesteld voor vier verschillende deelgebieden:
 • Deze grondprijzen zijn inclusief € 3,- ten behoeve van parkmanagement (hekwerk op uw kavel, bewakingsinstallatie voor het terrein, infoborden), exclusief BTW.Naar wens kunnen de kavels op maat gemaakt worden, indien de naastliggende kavels dit nog toelaten. Indien het bruto vloeroppervlak groter is dan de kavel, wordt de prijs berekend per m2 BVO.

 

 • Markant gebied
  Het markante gebied ligt op het knooppunt van de A58 en de N260 (Langenbergseweg) aan de Hercules en bestaat feitelijk uit twee kavels. Deze kavels moeten tezamen met de reeds bestaande bebouwing van Audax zorgen voor een markante poort als entree van GilzeCentraal gebied representatief
 • Het centraal gebied representatief is gelegen aan de Hercules en Phantom, langs de snelweg A58, de N260 en langs de Tilburgsebaan. Hier dient de bebouwing een representatief karakter te hebben als visitekaartje van het bedrijvenpark Midden-Brabant Poort.
 • Centraal gebied midden
  Het centraal gebied midden gelegen aan de Dakota en Concorde is het reguliere deel van bedrijvenpark Midden-Brabant Poort.