T 073 844 2180 E info@solarisparkmanagement.nl

Parkmanagement Bedrijvenpark Nassaulaan

Samen sterk door Parkmanagement

image1

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

image2

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark Nassaulaan?

image3

Actuele nieuwsberichten en parkinformatie treft u hier!

IMG_9657

Parkmanagementpakket

In het parkmanagement pakket zijn zaken zoals beveiliging, openbaar groen en bewegwijzering vaak collectief geregeld. De parkmanager ontzorgt ondernemers op dit gebied zodat zij zich bezig kunnen houden met hun onderneming terwijl op het bedrijvenpark een veilige, representatieve en duurzame werkomgeving gerealiseerd wordt.

Bekijk wat het basispakket voor u inhoudt
IMG_9653

Bedrijvenpark Nassaulaan

Het bedrijvenpark bevindt zich in Vlijmen (gemeente Heusden) , ten zuiden van de A59. Het bedrijvenpark is recentelijk gerevitaliseerd. Aan de westzijde wordt het bedrijvenpark Nassaulaan begrensd door de aanliggende woonbebouwing van de Schilderstraat. Aan de oostzijde van de Nassaudwarsstraat wordt ook nog een driehoekje meegenomen liggend tussen het bedrijvenpark en het woonwagenkamp.

Lees meer over bedrijvenpark Nieuwkuijk
IMG_9663

Lopende projecten

Vanaf de start van parkmanagement tot op heden wordt er aan diverse projecten invulling gegeven. Aan de hand van een inventarisatie onder de leden van Parkmanagement zijn diverse aandachtspunten naar boven gekomen. In combinatie met de speerpunten die vooraf zijn opgesteld, zijn meerdere projecten succesvol afgerond.

Bekijk hier de lopende projecten