T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Werken bij Solaris Parkmanagement

Solaris Parkmanagement B.V. is altijd op zoek naar fijne collega’s die enthousiast, inspirerend, hardwerkend en aanjagers zijn. Kun jij alle ballen in de lucht houden en samenwerken met diverse partijen. Wij nodigen je uit om eens langs te komen!

Vacature Parkmanager
Als Parkmanager treed je op als initiator, inspirator en aanjager om het parkmanagement op de bedrijvenparken in de regio Cuijk-Noord Limburg of Midden-Brabant tot een succes te maken. De Parkmanager zorgt voor een representatief en succesvol ondernemersklimaat op de bedrijvenparken door te sturen op betrokkenheid, representativiteit, veiligheid en duurzaamheid. Als aanspreekpunt voor de ondernemers is de Parkmanager het middelpunt op het bedrijvenpark.
Klik hier voor de vacature Parkmanager

Vacature Management Assistent
Als Management Assistent ben je samen met een aantal directe collega’s de spin in het web om het Parkmanagement op de bedrijvenparken in de regio Midden-Brabant tot een succes te maken. Met het parkmanagementteam zorg je voor een representatief en succesvol ondernemersklimaat op de bedrijvenparken door te sturen op betrokkenheid, representativiteit, veiligheid en duurzaamheid.
Klik hier voor de vacature Management Assistent