T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Stagevacature: Integrale veiligheid / Veiligheidskunde (HBO)

Stage Integrale veiligheid / Veiligheidskunde

Standplaats: Nieuwkuijk

Wie zijn wij?

Solaris Parkmanagement B.V. is een jonge en flexibele organisatie die met een praktische en betrokken invulling zorg draagt voor de uitvoering van Parkmanagement op bedrijvenparken. Solaris Parkmanagement heeft met de huidige organisatie van 13 medewerkers veel ervaring in huis. Expertise over het opzetten van parkmanagementmodellen tot het daadwerkelijk uitvoeren van het operationele parkmanagement.

Wat doen wij?

Parkmanagement is een onmisbare schakel in de samenwerking tussen gemeente en bedrijfsleven op het niveau van bedrijvenparken. Het vormt een niet weg te denken onderdeel van de ontwikkeling van nieuwe of revitalisering van bestaande bedrijvenparken.

Parkmanagement wordt hierbij ingezet als middel om te komen tot een duurzame kwaliteit en een bestendige betrokkenheid van gebruikers bij het bedrijvenpark. Daarnaast biedt een parkmanagementorganisatie een platform, waarop ondernemers en overheid elkaar kunnen treffen voor het maken van concrete afspraken op allerlei gebieden.

Het doel van Parkmanagement is om, met een gezamenlijke inzet, de kwaliteit van het bedrijvenpark te verbeteren en te borgen zodat een duurzame, representatieve en veilige werkomgeving ontstaat waarin het aanwezige vastgoed haar waarde behoudt en er een aantrekkelijk vestigingsklimaat ontstaat. Het bereiken van ‘duurzame resultaten’ heeft tot gevolg dat overheden en bedrijven zich als vanzelfsprekend aansluiten bij Parkmanagement.

Achtergrond van de opdracht

Solaris Parkmanagement voert het collectieve beheer van inmiddels zo’n ruim 30 bedrijventerreinen. Collectieve beveiliging is een groot onderdeel hiervan. Collectieve beveiliging wordt op de verschillende  bedrijventerreinen op diverse manieren ingevuld, waaronder collectieve surveillance, collectieve camerabeveiliging eventueel i.c.m. cameraobservatie, afsluiting van terreinen middels hekwerken etc. Uiteraard hebben verschillende middelen ook verschillende ervaringen in de praktijk.

Opdrachtomschrijving (onderzoek en bij stageopdracht ook meewerkactiviteiten)

Onderzoek naar ‘de nut en noodzaak van collectieve beveiliging op bedrijvenparken‘. Wat werkt in de praktijk, wat is nu het meest effectief, doelgericht en wenselijk? Wat is mogelijk aan doorontwikkeling in de toekomst?

Wat bieden wij?

Een uitdagende en leerzame opdracht bij een jong, dynamisch bedrijf. Je krijgt de unieke kans om in contact te komen met een breed spectrum van beveiligingsoplossingen en bijbehorende disciplines. Wij bieden persoonlijke begeleiding van ervaren parkmanagers/eigenaar van het bedrijf met een passende stagevergoeding.

De voorkeur gaat uit naar een 4e jaar afstudeerstage gezien de aard van de opdracht.

Heb je interesse?
Heb jij affiniteit met collectieve beveiliging, ben je zelfstandig en heb je een proactieve houding? Stuur dan jouw CV met motivatie naar: info@solarisparkmanagement.nl.
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Inge van den Meijdenberg (073-2082020).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld