T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Het team van Solaris Parkmanagement B.V.

Solaris Parkmanagement BV zorgt er voor dat een bedrijvenpark representatief onderhouden wordt en dat er een duurzame en veilige werkomgeving ontstaat. Als aanspreekpunt voor de ondernemers is de parkmanager het middelpunt op het bedrijvenpark. De parkmanager treedt proactief op, organiseert het volledige basispakket, informeert u regelmatig middels mailings en nieuwsbrieven en organiseert samen met de ondernemers en de overheid bedrijvenbijeenkomsten.

Naast voorgaande organiseert Solaris Parkmanagement B.V. een collectief inkooppakket waarmee de leden van het Parkmanagement hun voordeel kunnen doen. Denk aan afvalinzameling, inkoop van gas, stroom en telefoondiensten, het organiseren van cursussen, gladheidsbestrijding, personeelsdiensten en verzekeringen. Solaris Parkmanagement B.V. initieert en begeleidt ook diverse glasvezelprojecten op de aangesloten bedrijvenparken.

De operationele parkmanagers van Solaris zijn: Christel Tax-Gloudemans, Lieke Slegers, Frenky van Gool, Ingeborg Ohms, Ben van de Wijgert, Karen Louwers en François van Son.

Lotte de Laat is als HR-Projectleider actief voor Solaris Parkpeople en het Stagebureau.
Op het gebied van veiligheid en Keurmerk Veilig Ondernemen worden de parkmanagers ondersteund door Karen Louwers.

Joyce van Riel en Gabriëlle van Veldhoven vormen het dagelijkse back office team.

Ben van de Wijgert is salesmanager voor ParkNed, Glasnet Heusden en Glasnet Kaatsheuvel en deskundige op het gebied van glasvezel.

François van Son

François van Son

Christel Tax – Gloudemans

Christel Tax – Gloudemans

Lotte de Laat

Lotte de Laat

Ingeborg Ohms

Ingeborg Ohms

Ben van de Wijgert

Ben van de Wijgert

Frenky van Gool

Frenky van Gool

Joyce van Riel

Joyce van Riel

Lieke Slegers

Lieke Slegers

Karen Louwers

Karen Louwers

Gabriëlle van Veldhoven

Gabriëlle van Veldhoven