T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Het team van Solaris Parkmanagement B.V.

Solaris Parkmanagement B.V. zorgt ervoor dat een bedrijvenpark representatief onderhouden wordt en dat er een duurzame en veilige werkomgeving ontstaat. Dit betekent letterlijk in de breedste zin van het woord. Het creëren van verbinding tussen ondernemers, gemeente en andere betrokken door persoonlijk in gesprek te gaan, input op te halen en acties uit te zetten. Parkmanagement is eigenlijk projectmanagement op bedrijvenparken voor ondernemersverenigingen. Geen dag is hetzelfde en geen vraag is hetzelfde, het is maatwerk voor iedereen.

Het team bestaat uit 13 personen die gezamenlijk in vier regio’s actief zijn. Door het delen van informatie, kennis en jarenlange ervaring(en), hebben wij altijd de juiste expertise in huis. Wij stellen onze collega’s graag aan u voor:

De Parkmanagers
François van Son, Linda Leijten, Karen Louwers, Christel Tax-Gloudemans, Kim van Kasteren, Miranda van Berkel, Ben van de Wijgert en Lieke Roodenburg-Slegers.

Backoffice team
Inge van den Meijdenberg, Gabriëlle van Veldhoven, Dante van Dal, Judith Harmsen-Beekwilder en Frenky Buijks-van Gool vormen het dagelijkse backofficeteam.

Glasvezel 
Ben van de Wijgert houdt zich bezig met de diverse glasvezelprojecten binnen de diverse regio’s.

Veiligheidsdeskundige
Karen Louwers weet alles van en over veiligheid.

Wilt u meer weten over wat het Parkmanagementteam voor u kan betekenen of wilt u meer weten over de regio’s waar wij actief zijn?
Mail dan naar: info@solarisparkmanagement.nl