T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Het team van Solaris Parkmanagement B.V.

Solaris Parkmanagement B.V. zorgt ervoor dat een bedrijvenpark representatief onderhouden wordt en dat er een duurzame en veilige werkomgeving ontstaat. Als aanspreekpunt voor de ondernemers is de parkmanager het middelpunt op het bedrijvenpark. De parkmanager treedt proactief op, organiseert het volledige basispakket, informeert u regelmatig middels mailings en nieuwsbrieven en organiseert samen met de ondernemers en de overheid bedrijvenbijeenkomsten.

Naast voorgaande organiseert Solaris Parkmanagement B.V. een collectief inkooppakket waarmee de leden van het Parkmanagement hun voordeel kunnen doen. Denk aan afvalinzameling, inkoop van gas, stroom en telefoondiensten, het organiseren van cursussen, gladheidsbestrijding, personeelsdiensten en verzekeringen. Solaris Parkmanagement B.V. initieert en begeleidt ook diverse glasvezelprojecten op de aangesloten bedrijvenparken.

De Parkmanagers
François van Son, Ben van de Wijgert, Christel Tax-Gloudemans, Kim van Kasteren, Lieke Roodenburg-Slegers, Linda Leijten, Karen Louwers en Ytje van den Hulsbeek-Visser.

Op het gebied van veiligheid en Keurmerk Veilig Ondernemen worden de parkmanagers ondersteund door veiligheidsdeskundige Karen Louwers.

Backoffice team
Inge van den Meijdenberg, Gabriëlle van Veldhoven en Frenky van Gool vormen het dagelijkse backofficeteam.

Glasvezel 
Ben van de Wijgert en Ytje van den Hulsbeek-Visser houden zich bezig met de diverse glasvezelprojecten zoals Glasnet Heusden en Glasnet Kaatsheuvel.