T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Parkmanagement

Parkmanagement is de manier om de kwaliteit van bedrijvenparken in stand te houden of te verbeteren. Dit gebeurt onder andere op het gebied van beheer van de openbare ruimte, veiligheid, mobiliteit en duurzaamheid.

In het parkmanagement pakket zijn zaken zoals beveiliging, openbaar groen en bewegwijzering vaak collectief geregeld. De parkmanager ontzorgt ondernemers op dit gebied zodat zij zich bezig kunnen houden met hun onderneming terwijl op het bedrijvenpark een veilige, representatieve en duurzame werkomgeving gerealiseerd wordt.

Een net, veilig en duurzaam bedrijvenpark is helaas niet zo vanzelfsprekend, zwerfvuil, criminaliteit en achterstallig onderhoud zorgen ervoor dat terreinen verloederen en ondernemers uiteindelijk wegtrekken.

Door een collectieve en gestructureerde aanpak blijft de werkomgeving op niveau en behoudt vastgoed haar waarde. Als collectief kunnen we de overheid sneller en gerichter aanspreken op haar verantwoordelijkheden en worden sneller resultaten bereikt.

Heeft u vragen over Parkmanagement en/of wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan horen wij het graag! Bel 073-2082020 of mail naar info@solarisparkmanagement.nl