T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Glasvezel

Behoefte
De behoefte aan een breedband verbinding neemt enorm toe. En als een organisatie al in bezit is van een dergelijke breedband verbinding is merkbaar dat de snelheid hierop steeds wordt verhoogd. Het is voor iedereen herkenbaar dat een snelle en betrouwbare verbinding voor het bedrijfsleven onmisbaar is (geworden). Als onderdeel van het parkmanagement levert Solaris Parkmanagement additioneel specialisme op het gebied van breedband en glasvezel in het bijzonder. Hiertoe beschikken wij over deskundigheid, de kennis en de ervaring.

Advies en Onderzoek
Er is veel geschreven en veel geroepen over breedband in zijn algemeenheid. En vaak blijft het hierbij. Solaris Parkmanagement zet voor u de volgende stap! Wij onderzoeken de mogelijkheden en haalbaarheid van de diverse oplossingen. Na een grondige analyse en definitie van de casus, leidt dit tot een advies.

Begeleiding & Exploitatie
Solaris Parkmanagement beschikt over een beproefd model voor een succesvolle exploitatie van een glasvezel netwerk. Wij managen de volledige exploitatie en voeren salesgesprekken met geïnteresseerde bedrijven. Ook verzorgen wij de volledige administratieve afhandeling.