T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Samenwerken loont | Participatiebonus voor ondernemersverenigingen

Infrastructuur, Veiligheid en Ruimte is één van de vier thema’s van Solaris. Samen met de ondernemersvereniging kijken we per bedrijvenpark wat past en hoe we (het gevoel van) de veiligheid op een bedrijvenpark kunnen verbeteren. Dit is altijd maatwerk. Onze Parkmanagers hebben jarenlange ervaring met KVO-trajecten, de opzet van collectieve (camera-)beveiliging en collectieve surveillance of de inzet van Parkrangers.

Samenwerken
De eerste keuze vanuit Parkmanagement is vaak om een KVO-traject te starten, dit een bewijs van samenwerking tussen politie, brandweer, gemeente, lokale ondernemers en parkmanagement. Doordat we elkaar weten te vinden, worden signalen sneller opgepakt, we weten bij wie we moeten melden. Parkmanagement leest ook de rapportages van de collectieve (camera-)beveiliging of parkrangers uit, dit geeft samen met de eigen schouwrondes op het terrein en de gesprekken met en meldingen van ondernemers een goed beeld wat er speelt.

Interpolis Participatiebonus
Heeft een bedrijvenpark KVO en collectieve camerabeveiliging die actief wordt uitgekeken? Dan krijgen ondernemers vanuit o.a. Interpolis korting op hun Interpolis Bedrijven Compact Polis®. Één keer per jaar reikt Rabobank en Interpolis een Participatiebonus uit. Hoe minder schades en inbraken gemeld zijn, hoe hoger de bonus is. Deze Participatiebonus wordt middels een cheque uitgereikt aan de ondernemersvereniging en mag worden besteed aan duurzame en nieuwe veiligheidsinitiatieven.

Heeft u vragen over een KVO-traject, de samenwerking met Interpolis of Parkmanagement? Wij vernemen het graag. Bel 073-2082020 of mail: info@solarisparkmanagement.nl