T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Afvalinzameling

Van den NoortVan den Noort Recycling Dongen

Het Parkmanagement heeft onlangs een tender gehouden voor collectieve afvalinzameling op Midden-Brabant Poort. Hieruit is Van den Noort uit Dongen geselecteerd als meest gunstige partij. Kwaliteit, service en prijs zijn prima in balans. Ook het feit dat er vanuit het collectief gewerkt wordt maakt de service efficiënt en kan één vrachtauto meerdere bedrijven bedienen. Zo dragen we ook bij aan een stukje duurzaamheid.

Collectieve afvalinzameling is een optionele dienst vanuit het parkmanagement, wat inhoudt dat u hierin uiteraard geheel vrij bent om bij aan te sluiten. Het doel van de optionele diensten is het behalen van o.a. schaalvoordeel en kostenvoordeel voor u als ondernemer.

Voordeel voor de leden

  • Van den Noort is in staat al uw afvalstromen op te halen en te verwerken.
  • Van den Noort hanteert een prijsstelling die zorgvuldig door het parkmanagement is vergeleken en wordt bewaakt. De prijsstelling mag dan ook uiterst concurrerend genoemd worden.
  • Van den Noort kent korte kanalen waardoor zij snel haar expertise ter beschikking kan stellen en het meest effectieve en economische inzamelplan met u overeen kan komen.
  • De papier- en kartonstroom wordt in combinatie met het restafval gratis opgehaald en u krijgt een speciale papiercontainer gratis in bruikleen.
  • Van den Noort is graag bereid een vrijblijvende afvalscan bij uw bedrijf uit te voeren zodat uw afvalstroom geoptimaliseerd wordt en onnodige kosten worden voorkomen.

Laat u collectief ontzorgen en meldt u aan voor deze dienst! Ook voor meer informatie en prijzen kunt u terecht bij uw Parkmanager via info@solarisparkmanagement.nl.

Van den Noort Recycling Dongen
De Leest 26
5107 RC Dongen
Tel. 0162 – 372554
WWW.VANDENNOORT.NL