T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Afvalinzameling

P. van erp & znVan Erp Containers

Afvalinzameling
Voor afvalinzameling heeft Het Parkmanagement “Container- en Afvaloverslagbedrijf Van Erp” uit Drunen geselecteerd als meest gunstige partij. Kwaliteit, service en prijs zijn prima in balans en dat is de afgelopen jaren ook bewezen. Ook het feit dat er vanuit het collectief gewerkt wordt maakt de service efficiënt. Eén vrachtauto kan meerdere bedrijven op een en hetzelfde bedrijventerrein bedienen waardoor het aantal transportbewegingen vermindert, de CO2 productie wordt teruggedrongen en er een bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt gerealiseerd.

Voordeel voor de leden

  • Van Erp is in staat al uw afvalstromen op te halen en te verwerken.
  • Van Erp hanteert een prijsstelling die zorgvuldig door het parkmanagement wordt bewaakt. De prijsstelling mag dan ook uiterst concurrerend genoemd worden.
  • Van Erp kent korte kanalen waardoor zij snel haar expertise ter beschikking kan stellen en het meest effectieve en economische inzamelplan met u overeen kan komen.
  • Van Erp is graag bereid een vrijblijvende afvalscan bij uw bedrijf uit te voeren zodat uw afvalstroom geoptimaliseerd wordt en onnodige kosten worden voorkomen.
  • Wanneer u interesse heeft in een vrijblijvend voorstel van Van Erp kunt u dit bij ons aangeven en zij zullen contact met u opnemen.

Laat u collectief ontzorgen en meld u aan voor deze dienst!

Van Erp Containers
Contactpersoon: Toon van Lith
Huub van Doorneweg 7
5151 DT Drunen
Tel. 0416 – 37 24 69
WWW.VANERPCONTAINERS.NL