T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

HR-kosten Check

Parkmanagement heeft een samenwerking met een deskundige partij voor het uitvoeren van een ‘HR-kosten Check’.

Voor alle leden van Parkmanagement zijn zij bereid, op basis van een no cure – no pay regeling, een werkgeverslasten besparingsonderzoek uit te voeren.

Uw besparing: HR-kostencheck
Voor het in dienst hebben van personeel betaalt u als werkgever naast salaris allerlei additionele kosten. O.a.: sociale lasten, verzuimschade, arbeidsvoorwaarden en gerelateerde verzekeringen.
Deze ‘verborgen’ personeelskosten bedragen gemiddeld rond de 30% van het brutoloon! Binnen dit speelveld bestaat een breed scala aan stimulerings-, en kortingsregelingen waar u als werkgever gebruik van kunt maken. Echter, deze wet- en regelgeving is constant in beweging en complex van aard. Onze specialistische partner kent de regelgeving door en door. Middels een kort onderzoek /check en minimale inspanning van u als werkgever, zal het snel duidelijk worden van welke regelingen gebruik wordt gemaakt en welke regelingen geen of niet volledig worden benut.

Voorbeeldcasussen: Subsidieresultaat
In verband met privacy noemen we niet de namen van de bedrijven. Het betreffen gerenommeerde bedrijven uit de regio Tilburg.

BEDRIJF A                           BEDRIJF B                                BEDRIJF C                           BEDRIJF D

Medewerkers: 40-45;   Medewerkers: 20-25;        Medewerkers: 35-40;    Medewerkers: 40-45;

Scholing en premies;      Scholing medewerkers;     Scholing en premies;      Scholing en premies;

Besparing: € 6.000,-      Besparing: € 9.000,-           Besparing: € 26.000,-    Besparing: € 38.000,-

Aanbod
HR KOSTENCHECK
• Meest complete onderzoek van Nederland;

 • Hoogste netto rendement voor de werkgever;
 • Volledig onafhankelijk;
 • Snelle doorlooptijd;
 • Korte lijnen met Belastingdienst en UWV;
 • Minimale inspanning werkgever;
 • Teruggaven aanzienlijke bedragen tot wel 5 fiscale jaren terug;
 • Volledig No Cure – No Pay;
 • 25% fee (i.p.v. 30 %) over de gerealiseerde besparing;
 • Betaling binnen 7 dagen na ontvangst besparing;
 • Geen resultaat = geen kosten;
 • Het onderzoek levert u altijd iets op. De specialistische adviseurs delen tips en actualiteiten tijdens het onderzoek.

Specialistische Partij
De specialistische partij is een resultaatgericht landelijk werkend adviesbureau met vestigingen in Almelo en Tilburg. Zij helpen u met hun specialistische subsidiekennis nieuwe ideeën, processen, markten, beleid of producten te realiseren door hiervoor financiële dekking te realiseren vanuit subsidiemiddelen. Met de specialistische kennis van het sociale zekerheidsstelsel zorgen zij dat werkgevers kortingen en premies krijgen waar ze recht op hebben (nu en in het verleden).

Interesse of meer informatie?
Heeft u interesse in deze HR-kostencheck? Of wilt u hier graag meer over weten?

Neem dan contact op met Solaris Parkmanagement BV via info@solarisparkmanagement.nl of 073-844 2180 en wij brengen u graag met hen in contact.