T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

WBSO Regeling

Subsidie advies

Kosten besparen middels o.a. WBSO-regeling

U bent ondernemer. Dit betekent initiatief nemen, marktkansen najagen en uw eigen rol en marktaanbod continu blijven verbeteren en vernieuwen. Oftewel u blijft innoveren!

Maar innoveren betekent ook vaak investeren en dat in een tijd dat de kosten vaak onder druk staan.

Hier biedt de Wet ter Bevordering van Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO), die vanuit de overheid in het leven is geroepen om innovatie te stimuleren, u wellicht praktische kansen en mogelijke kosten-besparingen.

Ontwikkelt u voor uw onderneming nieuwe producten, productieprocessen of programmatuur of doet u hier onderzoek na? Grote kans dat u in aanmerking komt voor de WBSO regeling. De WBSO regeling is er voor iedere ondernemer in elke sector, van banketbakkerij tot ICT-bedrijf, van MKB tot multinational.

Maar hoe werkt deze regeling en komt uw onderneming hier voor in aanmerking? En uiteraard de vraag van een echte ondernemer: “Whats in it for me?” Bij een jaarlijkse tijdsbesteding van ca. 1 fte aan nieuwe zaken, kan het subsidievoordeel al oplopen tot zo’n € 25.000. Solaris Parkmanagement B.V. heeft hiervoor de samenwerking gezocht met een ervaringsdeskundige.

Technologische vernieuwing is van groot belang voor de concurrentiepositie van uw bedrijf. Innoveren is noodzakelijk, de concurrent zit niet stil. U bent als ondernemer voortdurend op zoek naar procesinnovatie, nieuwe producten, nieuwe programmatuur. Met hulp van de WBSO-regeling kunt u uw loonkosten hiervoor gemakkelijk verlagen.

Voordeel voor de leden:

  • Een kosteloze inventarisatie van de subsidiemogelijkheden binnen uw organisatie
  • Een direct aanspreekpunt en volledige begeleiding van aanvraag tot aan subsidieverstrekking.
  • Geen subsidietoekenning – geen kosten.
  • Bespaar mogelijk op uw huidige loonkosten.
  • Blijf innoveren en uw onderneming onderscheiden!

Hoe werkt het:

  • Geef uw interesse aan middels een e-mail info@solarisparkmanagement.nl.
  • Er wordt door onze subsidiedeskundige contact opgenomen en een vrijblijvende afspraak gemaakt.
  • Tijdens de afspraak (max 60 minuten) worden uw bedrijfsactiviteiten en processen besproken en beoordeelt op mogelijke subsidieverlening.
  • Indien u een subsidietraject wilt oppakken wordt de volledige aanvraag voor u geregeld en wordt u tevens begeleid bij het naleven van voorwaarden en verplichtingen.

Wij hopen dat u ons enthousiasme over dit initiatief deelt en vragen kort uw tijd om uw interesse te mailen aan de parkmanager op info@solarisparkmanagement.nl.

www.hoogaarssubsidie.nl