T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Bedrijvenparken Heusden gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen

Geplaatst op 20 januari 2017

Bedrijvenparken Het Hoog, Nassaulaan, Groenewoud en Nieuwkuijk zijn op 8 december 2016 gezamenlijk opnieuw gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen!!kvo-logo

Onze speciale dank gaat uit naar de KVO-werkgroepleden Mari Lammers, John van de Ven, Frank Verlouw, Rob Verbrugge, Wim de Jong en Tiny van Bijnen.

Veilige bedrijventerreinen

Het onafhankelijke kwaliteitszorgbedrijf Kiwa Nederland geeft bedrijvenparken het Keurmerk Veilig Ondernemen wanneer zij voldoen aan de gestelde hoge eisen op het gebied van veiligheid. Samenwerking tussen ondernemers, brandweer, gemeente en politie staat hierbij centraal.
Het afgelopen jaar is de veiligheidssituatie opnieuw in kaart gebracht door middel van een ondernemersenquête, opgevraagde incidentencijfers en schouwronde. Hierop volgend maakte de werkgroep een plan van aanpak met specifieke maatregelen om de veiligheid op de bedrijvenparken verder te verbeteren en te vergroten.

Het certificaat zal op een later moment nog worden uitgereikt aan de ondernemers en werkgroep.

Door het verkrijgen van het Keurmerk Veilig Ondernemen krijgen leden van parkmanagement 10 tot 15% korting op hun verzekeringspremies. Zodra wij het certificaat hebben ontvangen zullen wij dit aan u verstrekken en u hier nader over informeren.

Gefeliciteerd met het Keurmerk.

Samen Sterk, Samen Veilig!