T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Solaris al 14 jaar de (on)zichtbare kracht achter Parkmanagement

Geplaatst op 1 maart 2024

Vandaag vieren we feest, want Solaris is jarig, dat betekent 14 jaar Parkmanagement! Waar we ooit begonnen op drie bedrijvenparken in gemeente Heusden, is Solaris nu actief op meer dan 60 bedrijvenparken in Nederland. Parkmanagement is niet meer ‘alleen’ het faciliteren van collectieve (camera)beveiliging en het informeren van ondernemers de meest uiteenlopende onderwerpen. Goed georganiseerd parkmanagement op jouw bedrijvenpark zorgt voor verbinding. Die is nodig om in te kunnen spelen op een continu veranderende wereld.

Goed georganiseerd achter de schermen

De kracht van Solaris Parkmanagement zit achter de schermen. Met een goed georganiseerd en enthousiast team, dat is gegroeid van 3 naar 15 collega’s. Onze parkmanagers en management assistentes zetten zich allemaal binnen hun eigen kracht in en zijn hiermee samen één groot geheel binnen de verschillende regio’s. Ondernemers weten wie ze moeten bellen, mailen of whatsappen en weten dat vragen snel worden beantwoord. Het team van Solaris weet wat er speelt en kent de wegen naar de oplossing.

Parkmanagement 2.0

Naast wat inmiddels bekend is over parkmanagement, is Solaris ook uitvoerder of aanjager van projecten zoals Green Deal(s), netcongestie en Grote Oogst. Van energiehubs tot lunchwandelpaden en van Keurmerk Veilig Ondernemen tot bijeenkomsten over personeelsbehoud of HR. Sommigen noemen dit Parkmanagement 2.0. Wij noemen het ‘gewoon ons werk doen’ met daadkracht, expertise en passie. Binnen onze vier thema’s zijn we vaak actief op de achtergrond, maar vandaag laten we van ons horen!  

Vertrouwen van partners

Wij zijn trots op het team en blij met het vertrouwen van onze samenwerkingspartners, ondernemersverenigingen, besturen, overheden en natuurlijk alle ondernemers die ons dagelijks weten te vinden.

Dank voor jullie vertrouwen en proost op nog vele mooie jaren samenwerking!