T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

BIZ Stichting Weststad sluit overeenkomst met Solaris

Geplaatst op 1 februari 2017

BIZ Stichting Weststad heeft Solaris Parkmanagement B.V. opdracht gegeven om met ingang van 1 februari 2017 Parkmanagement op de bedrijventerreinen Weststad I, II & III te gaan verzorgen. Beide partijen zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet, met als doel een representatief en veilig bedrijventerrein met een optimaal ondernemersklimaat. BIZ Stichting Weststad is de eerste ondernemersvereniging binnen de gemeente Oosterhout die via de Bedrijven Investerings Zone (BIZ) deze concrete stappen richting Parkmanagement zet.

Martin Brokx als voorzitter van BIZ Stichting Weststad heeft het contract onlangs ondertekend in het bijzijn van de mede bestuursleden John Martens, Paul van den Berg en Arie Rietveld alsmede ook François van Son (Solaris), de parkmanager die de klus gaat oppakken. Vanaf 2017 dragen de ondernemers op Weststad bij via de BIZ. De opbrengsten gaan via gemeente Oosterhout naar BIZ Stichting Weststad.

Bedrijventerrein Weststad I, II & III heeft hiermee een organisatie die zich in gaat zetten om de kwaliteit van de werkomgeving naar een hoger plan te tillen. BIZ Stichting Weststad krijgt ieder jaar een bedrag uit de BIZ bijdragen waarmee geïnvesteerd kan worden om het bedrijventerrein aantrekkelijker, veiliger, schoner, beter bereikbaar etc.  te maken. Om invulling te geven aan het implementeren en optimaliseren van Parkmanagement, wordt een Parkmanagementteam samengesteld met een vaste Parkmanager als aanspreekpunt.

Solaris Parkmanagement is verheugd met deze mooie opdracht en dankt het BIZ bestuur voor het gestelde vertrouwen.
François van Son