T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Parkmanagement Waalwijk heeft er een nieuwe dienst bij: Solaris Parksharing.

Geplaatst op 1 februari 2018

Parksharing is de nieuwe online manier om bedrijfsmaterialen, middelen, diensten en faciliteiten van andere ondernemers (zoals uw buurman) te delen, te lenen, te (ver)huren en aan te schaffen of juist te verkopen. Hierdoor kunt u kosten besparen of juist extra omzet genereren door uw bedrijfsmiddelen of diensten te verhuren.

Hierdoor maken we efficiënt gebruik van elkaars ongebruikte of stilstaande materialen. Doordat het lokaal geregeld kan worden, zitten hier ook voordelen aan.

Het online platform geeft overzichtelijk weer wat, waar en wanneer u gebruik kunt maken van uw benodigdheden. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op heftrucks, maar ook parkeerruimte en busvervoer met of zonder personeel. Handig voor als u niet structureel diensten nodig heeft.

Ontvang als lid van Parkmanagement Waalwijk gratis inlogcodes!
Heeft u ook een bedrijfsmiddel, dienst of locatie over die u graag wil delen met andere ondernemers? En bent u gevestigd op bedrijventerrein in Waalwijk (Haven1-8)? Twijfel dan niet! Wij komen graag langs om u het een en ander toe te lichten en heten uw welkom op ons online platform.

Let op, het is een afgesloten platform waar alleen deelnemende ondernemers toegang hebben op de aangeboden diensten en faciliteiten. U bent dus niet beschikbaar voor particulieren, het is echt een B2B marktplaats!

Mail naar info@solarisparkmanagement.nl of bel naar Parkmanagement Waalwijk: 073 844 2184