T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

SOLARIS Parkmanagement BV optimaliseert met ‘Parkmanagement Connected’ de betrokkenheid van de ondernemers

Geplaatst op 4 maart 2020

Voor de inzet van het online platform “Parkmanagement Connected” is SOLARIS Parkmanagement BV een samenwerking aangegaan met Chainels. Deze app is door Chainels speciaal ontwikkeld voor de levering van parkmanagementdiensten richting ondernemers op bedrijvenparken. De Parkmanagement app wordt in het Land van Cuijk al naar volle tevredenheid gebruikt door ondernemers, gemeente en de parkmanagementorganisatie. Solaris Parkmanagement BV is van plan deze app in te zetten op alle bedrijvenparken waar zij het parkmanagement uitvoert. Als eerste gebeurt dit op bedrijvenpark Waalwijk en wordt reeds gebruikt in het Land van Cuijk & Noord-Limburg.

“Ondernemers reageren actief op berichten die door het Parkmanagement worden geplaatst, dat is goed om zien. Verder reageren ze enthousiast over de layout. Ondernemers ontvangen dagelijks veel mail en het delete-effect is groot. Deze app zorgt voor een modernere wijze van communiceren. De ondernemers waarderen dat en dat vergroot de betrokkenheid” aldus Karen Louwers (Parkmanager Land van Cuijk & Noord-Limburg).

Voordelen
Het grote voordeel van deze app is dat alle leden van Parkmanagement toegang krijgen tot een online platform waarop ze alle informatie kunnen terugvinden, uitnodigingen voor evenementen kunnen accepteren en via één knop contact op kunnen nemen met de Parkmanager. Alle informatie is dus gecentreerd. Ook kunnen ondernemers middels het platform zien wie er nog meer lid zijn om zo hun eigen netwerk te vergroten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of deze dienstverlening? Mail dan naar: info@solarisparkmanagement.nl