T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

SAMENWERKING FIETSTIMULERING GEMEENTE HEUSDEN

Geplaatst op 2 september 2019

De gemeente Heusden wil haar status als toplocatie op de kaart blijven zetten en ziet bij het veranderen van de mobiliteitssituatie het belang zich pro-actief in te zetten ter promotie van het fietsverkeer. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Brabant Mobiliteits Netwerk en Solaris Parkmanagement B.V.

Verandering van de mobiliteitssituatie, ter bevordering van de bereikbaarheid, de duurzaamheid of de aantrekkelijkheid van de bedrijvenparken biedt perspectief voor het moderne werkgeverschap. Brabant Mobiliteits Netwerk en Solaris Parkmanagement B.V. ondersteunen de overheid en het bedrijfsleven hierbij.

Eén van de verandermaatregelen is de aanleg van een snelfietsroute langs de A59 naar de grotere steden. Dit fietspad is bedoeld voor langere afstanden zonder grote hindernissen. Gemeente Heusden ligt aan deze route ’s-Hertogenbosch – Waalwijk.

Het is daarom belangrijk een enthousiast programma te maken voor het project fietsstimulering! De input van de ondernemers helpt hierbij. We steken vooral in op slim, schoon én vriendelijk woon-werk en zakelijk fietsverkeer.

Kijk hier het filmpje van een van de werknemers bij Solaris Parkmanagement BV die al dagelijks haar route fietst van Oisterwijk naar Nieuwkuijk en terug naar huis.

Bent u ook geïnteresseerd in het project Fietsstimulering gemeente Heusden neem dan vrijblijvend contact op met Ingeborg Ohms via info@solarisparkmanagement.nl of telefonisch via 073 – 208 2020.