T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Uitreiking KVO-certificaat & thema Cybercriminaliteit voor bedrijvenparken Heusden

Geplaatst op 7 maart 2017

Dinsdag 7 maart jl. hebben de bedrijvenparken Nieuwkuijk, Het Hoog, Groenewoud, Nassaulaan, Heesbeen en Bakkersdam het certificaat voor het Keurmerk Veilig Ondernemen in ontvangst mogen nemen van Burgemeester Hamming en MKB procesbegeleider Onno Keuker.
Het certificaat werd feestelijk uitgereikt aan de KVO-werkgroepleden tijdens een bijeenkomst voor alle leden van parkmanagement Heusden.

Steeds meer ondernemers krijgen te maken met cybercriminaliteit. Veel netwerken en websites blijken kwetsbaar. Dit maakt het kwaadwillende eenvoudig om in te breken of schade toe te brengen. MKB bedrijven, groot en klein, zijn voor cybercriminelen vaak makkelijke en daarom interessante slachtoffers. René van Etten gaf namens MKB Nederland een interessante presentatie waarbij hij de aanwezige meenam naar de wereld van Internet, social media en cybercriminaliteit. Uiteraard werden er ook een aantal handvatten gegeven die helpen bij het verlagen van risico’s.

De themabijeenkomst met voorlichting over Cybercriminaliteit is één van de diverse maatregelen vanuit het Keurmerk Veilig Ondernemen die de komende periode worden ingezet om veiligheid in de breedste zin te vergroten.

IMG_8842