T 073 208 2020 E info@solarisparkmanagement.nl

Vereniging Vitaal Loven sluit overeenkomst met Solaris Parkmanagement B.V.

Geplaatst op 24 augustus 2017

Vereniging Vitaal Loven in Tilburg heeft aan Solaris Parkmanagement B.V. opdracht gegeven om met ingang van 22 augustus 2017 het operationele parkmanagement op bedrijventerrein Loven te verzorgen.

Industrieterrein Loven ligt aan de oostkant van Tilburg en behoort tot de al langer bestaande bedrijventerreinen binnen de gemeente. Op het bedrijvenpark zijn ruim 250 ondernemers gevestigd met een grote diversiteit, waaronder grote en mkb-bedrijven, dienstverleners en productiebedrijven. Beide partijen zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet, met als doel een representatief en veilig bedrijvenpark met een optimaal ondernemersklimaat.

Om invulling te geven aan het implementeren en optimaliseren van parkmanagement, is een operationeel team samengesteld met een vaste Parkmanager als aanspreekpunt. Christel Tax-Gloudemans zal deze taak op zich gaan nemen. Christel is reeds geruime tijd actief op andere bedrijvenparken in de Gemeente Tilburg, te weten Kraaiven, Vossenberg & Vossenberg West II.

Solaris Parkmanagement B.V. is verheugd met deze mooie opdracht en dankt het bestuur van Vitaal Loven voor het gestelde vertrouwen. “We gaan er samen een (nog) mooier en veiliger bedrijvenpark van maken”, aldus Christel.

 

Toelichting afbeelding: Van links naar rechts: Brenda van Dinter (VDT Advocaten), Christel Tax-Gloudemans (Solaris Parkmanagement B.V.), Annelies Dings (Glaifa lichtreclame & leddisplays) en Roland Verbraak (GVT Versteijnen Logistics).